No matter what memories will always remain.

Bilder av Emilia.
Jag började precis skriva på ett inlägg om hur tragiskt mitt liv är i denna stund men jag bestämde mig för att ge laptoplagandet ännu ett försök och voila! Jag kanske ska fundera på att bli datorexpert? Eller ja, tangentbordsexpert snarare eftersom mitt tangentbord vart smått törstigt här om dagen, och det slutar bara på ett sätt. 
 
Håller förresten på med lite projekt, allt jag kan säga att det kommer nog bli himla trevligt för modemänniskor! Håll utkik!

Daydreamer.

Med två french toast vilande i magen häller överdoserar jag té i min alldeles egna vattumanskopp och blänger surt på franskaläxan bredvid mig. 
Jag kan inte skryta om att det har varit särskilt aktivt här. Men jag lider av en konstig blandning av flygeufori, téöverdos och kemiångest och någon som hamrar på mitt huvud, ouch.

My latest week on instagram. @Fatimaplace

Veckan började med att en liten valp tassade fram till mina conversföttör när jag steg på hos Karro. Han halkade hela tiden runt på min läderkjol som var alldeles för hal för hans valptassar men ändå skulle han krypa runt i mitt knä och tugga på en pinne. Jag är alldeles förälskad i honom ♥ 
Sen tröttnar jag inte alls på min vita stickade från Gina! Världsskönast och går att matcha snyggt över en klänning/kjol. Jag körde på en ormprintad klänning från H&M och converse i Matchande färg.
Jag kunde inte få nog av Ville. Han låg mittemellan mig och Karro i Karros nittiosäng där vi låg och pratade om bästvänsaker. Så bra att ha världens bästa vänner ♥ 
Sen lyckades jag få till min saknade snelugg & hittade ett filter som visade att mitt hår var lila/burgundy. Det matchade vi fint med burgunyläppstift och stjärntopp och looken kan ni se här. 
Mitt livs största äventyr,varade i tjugio minuter och är härmed mitt livs bästa dag då jag uppfyllde en av mina hösta drömmar. Läs mer om det här. 
 
Förutom det så har jag den senaste veckan badat i nissan, gått på bio, börjat skolan och varit helt jävla cp lycklig.
 
Vad har du gjort senaste veckan?

Dreams do come true

När jag inte modebloggar, målar naglarna och kollar på min fulla garderob och klagar över att det finns inget att ha på sig så drömmer jag om att bli pilot och just idag fick jag förverkliga den drömmen för en liten stund. 
På min bucketlist står det klart och tydligt "Flyga" och inte som i att sitta på plats 15E på ett plan till Kreta utan flyga som i att sitta längst fram i flygplanet och hålla i spakarna. Nu har jag bockat av det och lyckan är obeskrivlig!
Klart så fick den modebloggandenagelmålandeflickigaflickan inom mig småpanik när instruktören plötsligt släpper spakarna och överlåter flygningen till mig men lika snabbt kryper piloten inom mig ut och tar över. Att sitta där, på planets vänstra sida och ha en spak i mina två händer som jag vred på. . . Det är min definition av att leva. Nu minns jag inte ens hur det känns att vara ledsen . . jag är i min egna euforiska bubbla och även om tillochmed flygeuforibubblor spricker så kommer den 25 Augusti vara den bästa dagen i mitt liv fram till den dagen jag gör min första Soloflygning. Åh vad jag längtar!
 
& På bilden är det jag & pappsen som satt i baksätet och planet jag flög, Piper PA-28. Helt underbart ♥ 

You and me we are runners, we never stay for long.

Precis som planerat så matchade jag mina stjärnleggings från Oasap tillsammans med mina superslitna jeans. På bilden är det inte lika tydligt med i verkligheten kan man se en hel rymd kika fram både under tröjan och i hålen på jeansen, så jäkla läckert med stjärnor! Creme de la creme på en outfit för mig är alltid den perfekta skallbonaden! Hattar.. mössor.. brillorna på huvudet. Ja vad du vill! Jag körde på min snygga mössa med pälsboll från Manky.se!
 
[Update: Designen har hängt sig. . . har inte ens rört stilmall/kodmall och allting blev bara fel, fel fel! Som tur är så är ny tillfällig design på G och kommer upp imorgon, så be patient. Det ser knepigt ut här nu med menyn nedanför och knepiga rubriker]

Memories on a wall.

Att smycka hela väggarna med foton eller att bara ha foton som detaljer är bland det finaste jag vet och det som ger ett djupt personligt intryckt åt ens rum. Jag ska själv plocka ihop hundra guldkorn från våren och sommaren och beställa hem från photobox, man betalar bara för frakten, altså hundra bilder gratis! 
Mitt "personliga" sätt att pimpa min vägg kommer att vara små collage i tidsordning, grillkvällar med flickvänner, skolavslutning, resan till ungern, lata söndagar, glass i stora lass och mini-kräftskiva vid nissan. Alldeles underbar sommar som kommer få fortsätta leva på mina puderrosa väggar ♥ 

Losers wheepers, finders keepers.

Allting rullar på som vanligt igen. Idag var min första dag på mitt sista år i högstadiet. 
Högstadiet var alltid någonting man såg fram emot i sina ynge dar, if we say so. Men kan säga att mina två år i högstadiet har varit en livs levande berg&dal-bana. Let's say, jag är den typen av elev som säger som jag tycker och tänker och står för min åsikt och ärlighet är otroligt oupskattat. Egentligen hatar jag att hålla käften, men har bestämt mig för att göra det detta året, för mitt eget bästa. Dock har jag fått lite nya lärare och tror absolut att jag kommer trivas och få ett bra sista år, och det känns skönt ♥

Fairytales about perfection.

 
Klicka på bilderna för att komma till deras rätta ägare.
 
När jag blir stor har jag en vild önskan om att bestämma vem, var och hur jag ska bli kär. För ibland är det helt okej att dagdrömma tills hjärtat brister.
Han. Han ska inte vara någon livs levande idé av en kliché. Jag är liksom inte den tonårsflickan som drömmer om sammanflätade fingrar, pussar på pannan och ett evigt messande och vem som älskar vem mest. Han ska bara vara någon vildsjäl, precis som mig och ha en enorm upptäckarlust. Sen har jag någonting för mörkhåriga pojkar med grönmelerade ögon, det bara är någonting med dem. Vilket yrke han ska ha har ni säkert redan listat ut alldeles själva. 
Som den flygfish jag är måste det finnas aviation där jag blir förälskad. Det måste vara i luften eller på en flygplats. Annars går det inte alls. Den perfekta scenen vore ju att när jag får börja jobba som Wingman att jag får mr.perfektion som Kapten och oj, så blir det mayday, vi tappar kontakt med radiotornet och allt vi har är varandra. Och okej, ett par hundra passagerares liv, men de är inte med i min lilla perfekta ram just nu.

Dagdrömmare. Vi hopplösa dagdrömmare. Dagdrömmer tills tårarna rinner av besvikelse längs våra kinder, förbannad oss över gravitationen som drar oss ner på jorden. Men låt mig veta snälla, om du också är en drömmare.
Hur är din perfekta pojke?

I hold my breath, and try to belive.

 
Leggings: http://www.oasap.com/trousers-leggings/3852-chic-stars-printing-pantyhose.html
 
Yay! Mina nya leggings från Oasap kom äntligen! Den fina vita tröjan köpte jag ju för att matcha till leggingsen.
Det är någonting jag verkligen kan rekomendera - planera era köp! Då får ni inget onödigt och överflödigt i garderoben. Tänk alltid "Hur ska jag matcha detta? Behöver jag det verkligen?" 
Men jag är himla nöjd med mina nya leggings! De är så jävla läckra och trots att stjärnor är lite av en död trend så kommerdessa sitta bra fastklistrade på mina ben, även under mina superslitna jeans som är trasor tekniskt sett och hela benen kikar fram under, haha!

You now I'm a dancing machine, with the fire in my bones and the sweet taste of kerosene.

 
Jag önskade att hans rispiga röst sa godmorgon till mig varje morgon. Och en av minna sånnadär hopplösa dagdrömmar är att vara berusad av lycka och dansa till denna på en pir, i skymningen. Gärna med någon som luktar sig själv och någon liten scent av rakvatten någonstans och har ett krokigt leende som får knäna att bli Jell'o. 
xoxo. Your hopelss daydreamer, typ.

Back to school#2

Hitta guldet här!
Ett till backtoschool kollage, denna gången för den lite mer klassiska. Den som gärna inte har lager på lager utan hellre kör stickat och jeans hösten ut. Det kan man alltid göra lite finare genom en snygg väst, tidlös väska och en sjal att hänga runt nacken. Helt perfekt inför skolstart, om du ska börja på en ny skola för du i varjefall ett  skitsnyggt första intryck;)

Twentythree questions about blogging.

1. Hur länge har du bloggat?
Jag startade min första blogg när jag var tio.


2. Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut, en månad innan du själv började blogga?
Alla bloggare var klart rika och snygga! Och tjänade storkovan på att blogga!


3. Vilken var den första blogg du förälskade dig i?
Foki! Jag älskade hellokitty, vilket gav någon slags indirekt kärlek till Foki


4. Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem?
Jag skäms...


5. Hur många bloggar återvänder du till regelbundet, som läsare?
Kanske runt 20 olika bloggar

6. Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar (t ex teknikbloggar, modebloggar, politiska bloggar)?
En enda är ren dagbok, en enda fokuserar ENDAST på modeoch resten är "modebloggar" med inslag från bloggarnas vardag


7. Nämn en bloggare som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om.
hm, svårt faktiskt då jag nästan bara läser bloggar jag kan relatera till.


8. Nämn en bloggare som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om.
Nelly, hon har jag gått och beundrat i skolkorridårerna i sjuan och hon har en blogg fylld med världsfina ord


9. Vad tycker dina närmaste om att du bloggar?
De är irriterade över paket jag får hem (först förstod inte mamma att det var "presenter" och trodde att jag satt och handlade online hela dagarna)
De andra är väl neutrala över det, bryr sig inte så mycket


10. Är du dig själv i din blogg?
Mja, jag är ganska finspråkig ibland på bloggen tror jag, och jag är inte så öppen heller som jag var förr, då kunde jag förolämpa alla lite hit å dit. Nu skriver jag dessutom inte mycket personligt, inte mycket "dagbok" om man säger så, så man får nog inte riktigt lära känna riktiga mig på bloggen.


11. Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?
Ja det tror jag nog. Det är självklart väldigt olika från humör till humör, men jag är nästan aldrig särskilt privat på min blogg i hänsyn till vänner & familj ♥ Känner att när jag driver en modeblogg behöver inte mina bloggläsare veta vad jag tjaffsar om med mina syskon och vänner och hur irriterad jag kan bli på mina päron ibland;)


12. Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför.
Tånaglar, för de är i allmänhet himla ointressanta.


13. I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du?
Hm, jag lägger väl upp små fragment av min klädstil från dag till dag och har femtio läsare som uppskattar
det och sätter lite guldkant på min vardag!


14. Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg?
Nej det tror jag inte


15. Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen?
Nej, himla trist! Finns en del bloggare jag skulle vilja träffa


16. Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga?
Ja, vissa får väldigt dåligt ryke, mycket elaka kommentarer etc.


17. Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer
Jag har aldrig, aldrig, aldrig fått en ond kommentar på min blogg! Väldigt överaskad då jag varit med på framsidan massa gånger, haft mycket trafik etc. 


18. Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar?
Hm, ja kanske, jag har väl kanske tjatat för mycket;)


19. Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig?
När familjemedlemmar läser, tycker att det är himla pinsamt :$ Men alla mina vänner, de flesta på min skola osv. känner till min blogg så ganska oundvikligt. 


20. Tror du att du fortfarande bloggar om två år?
Ja absolut! Har inga planer på att lägga ner bloggandet! Älskar att blogga och läsa bloggar, det är min hobby och tar upp 50% av min privata tid. Haha!


21. Tror du att bloggarna har (eller kommer att ha) någon inverkan på vår kultur,
Kultur vet jag inte, men när blogging blev känt blev kläder dyrare, webshoppar ökade sig som cancerceller och
människor blev brutalt mycket mer utseendefixerade, speciellt killar!


22. Avslutningsvis 1: Kan du sammanfatta kort vad ditt bloggskrivande har betytt för dig?
Det betyder mycket, att se hur man utvecklas i ord och bild, hur stilen förändras och hur man mår från period till period


23. Avslutningsvis 2: Kan du sammanfatta kort vad bloggläsandet har betytt för dig?
Jag har fanimej blivit världens tonåring av TUMBLR bloggar med bilder på killhänder runt smala midjor, pojkleenden och ord från brustna hjärtan, och ickebrustna hjärtan utan snarare blomstrande hjärtan. 
Jag har gått och fått idén om att kanske en dag bli lite kär i någon, för att också ha någonting att tumbla' om. Eller okej. Jag är hemligt småkär egentligen, sådär som man inte kan erkänna för sig själv fören man sitter och har en knut i magen för han inte svarar kvickt som satan när man skriver.


psst! Klicka på bilderna för att komma till deras ägare!

 


Back to school#1

Hitta guldet här!
Sommar ut, shorts in. Just sayin'! Shorts är hett i höst, tillsammans med höga sockar, snygga boots, alldeles för många accesoarer och höstens obligatoriska oversizeknit. Till många nya läxor behöver man antagligen också en rymlig väska och ja, det kan bara inte gå fel med en 8000 kronorsväska antar jag;) Haha! Nej men senapsgul är en av höstens många och härliga färger och det gör sig så bra med mörkgrön, beige, brun och burgundy som är andra höstfavoriter! 

Hade ni haft på er detta till eran Back to school?

Maria

En bild från fotograferingen med fina Maria igår! Visst är hon underbart vacker?

Det är alltid lika roligt att fotografera och det är nog ganska något ni missar mycket av här. Jag ränner runt med kameran jämt och gör en del fotojobb lite hit och dit och har hållt på med foto i tre år. Känns som igår jag började verkligen! Dock är det ingenting jag vill göra i framtiden, jobba med liksom utan jag fortsätter med det som lite jobb sidan om när jag har tid och för skoj skull! 

photoshoot med Maria

 
I en för stor stickad tröja, arrowprintjeans från newyorker och tonårskyssar i pannan tog jag bussen in till stan med Maria, som jag senare tog lite bilder på. Hon hade världens finaste klänning som till överdelen såg ut som en Marilyn Monroe klänning, halternect och allt och kjolen var plisserad. Jag som älskar plisserat. 

Psst. Kommer snart upp med en bloppis! Håll utkik!

Wanderlust for galaxies och dumma dumma misstag.

Höstviljorna har egentligen inte ändrats från sist. Bara galaxy-leggings som också joinat listan. En katt och pilotlicens står fortfarande allra allra högst upp på listan! 
 
Idag har fan då varit den hemskaste dagen på länge, det ska gudarna veta! Inte nog med att jag igår blev småsårad av en människa jag halvgillar sådär lagom småmycket. Jo. Ni fattar. Så idag åkte jag in till stan och gick in på BikBok som hade fantastiska "Köp ett par valfria jeans och få valfritt plagg på köpet till värde av 199:-" 
Hittade ett par jeans för nittinio och en fin tröja i zebramönster. När jag kommer till kassan gällde det visst bara jeans som kostade 250 och uppåt, trots att det klart och tydligt stod "Gäller ALLA jeans" Ja tack för det. 
Så är jag lite blyg och så och tänker "Men äsch förfan, jag tar jeansen. De kostar bara nittinio" de var inte särskilt snygga eller bekväma eller passade mig särskilt bra utan ville bara ha dem för att köpa med tröjan. Men jag tog dem, för det kändes pinsamt att liksom bara "Jaha okej men då vill jag inte handla". Då hade jag 180 helvetes jävla kronor kvar och jag behövde ju hundranittinio till en fin tröja jag hade hittat på Gina! Jag ba "ÅH, men jag går tillbaka imorgon när det är någon annan i kassan och byter, så blir det inte så konstigt". 
Kommer hem och läser "REAVAROR BYTES EJ" på kvittot. Ja tack för det säger jag bara. Hundra kronor till ingenting.
Men det är fortfarande inte slut, tänkte för omväxlings skull dricka kaffe istället för Chai idag, jag har druckit vaniljkaffelatte på espressohouse innan, himla gott! (tyckte jag då) Idag blev jag alldeles spyfärdig efter några klunkar, och jag som hade pundat ut trettionio på en STOR Vaniljlatte. 
Tack gud för att du ändrade min smak på Kaffe helt plöstligt.
Och tack BikBok för att ni blåste mig på hundratjugo spen. 
Tack.
Tack hela mitt senaste jävla dygn för att du har varit så bra!

I get high on you baby, and I don't think we should wait.

 
Idag blev det en väldigt simpel look,men ibland får det också vara ok, right;)?
Försökte mig iallafall på gradientnails och HELVETE vad allting ska se sämre ut på bild jämt? På bilden ser man ju allt klabb.. och att jag har ultratorra nagelband! I verkligheten ser det mer ut såhär fast med färgerna på bilden. Men ska göra om imorgon med andra färger och då passar jag på att göra en tutorial så håll utkik!

I keep running towards the dream.

Ih. . . mina nya Jeans! Köpta på New Yorker i Ungern, det var så nära att jag inte köpte dem och hade jag inte gjort det hade jag bannimej fått ångra mig i resten av mitt liv!

Jag fick faktiskt ta mig själv i kragen idag lite och rycka upp mig och helt enkelt inse att det blir inget mer rest detta året, och antagligen inget kul mer detta året, ingenting stort men jag ska ändå make the best out of this time! Jag ska uppfylla en stor dröm om att bli streetstylefotograf, jag kommer starta en streetstyle blogg och mer än så kan jag ju inte avslöja . . . och i helgen ska jag prata med pappa om pilotlicens nästa år. . . !!! Hur UNDERBART vore det inte att uppfylla min stora dröm nästa år?! Jag tänker hoppa över hela segeldelen, som alla youngpilots verkar ha någon fetish för och istället köra direkt på motorflyg och ta min licens när jag är 17. 

I'm just another child feeling lost in her own room, under her own duvet.

Idag är jag lite halvemo och känner mig småsöndrig inombords. Jag har mörka ringar under ögonen och inte minsta lilla ork i kroppen, jag kanske ska sluta ha seriemarathon till klockan fyra på morgonen.
Jag har inte ens inspiration nog att lyfta ett finger, det är verkligen skumt hur seg man får känna sig ibland, men jag vet i varjefall varför. Det är inte svårt. 
Resesugen.
Det är hemskt att inte vara en hemmamänniska! När jag kommer hem från resor får jag ingen "Äntligenhemma" känsla. Jag vill bara breda ut vingarna och fara iväg på nästa äventyr och tyvärr har mina enda äventyr sedan jag kommit hem varit seriemarathon, chips och mörka ringar under ögonen. 

Hur kan man inte höra hemma . . hemma?

I heard a laughter, coming from the forest.


Idag har Elin varit över. Egentligen hade jag väl lite andra planer än att vara i mammas rum och ta bilderna men självklart skulle vädret göra allt för att förstöra mina planer. Men trots allt efter en massa bilder och skratt blev det filmtajm och vi såg W.E. Kan rekomendera filmen om man gillar välgjorda filmer, egentligen var filmen i sig aningen långtråkig. . . men somehow var det ett två timmar långt konstverk.

I'm a unicorn!

För någon dag sen lade jag mig en beställning på denna underbart fina tröja från http://www.oasap.com/
Har faktiskt ingen aning om hur jag ska matcha den dock?! 
Någon av er som har något förslag??

Fashionhunter #2

En läsare lämnade en liten hälsning och ville att jag skulle tipsa om platta & snygga skor för alla som känner sig som giganter i klackat. Då kan jag börja med att säga - Att vara superlång är supervackert. Det är verkligen ingenting man ska vara rädd för! Man kan ha klackar som lång också, om folk kollar på en är det helt enkelt för att man är asläcker! Min asvackra kompis är 185 i klackar och skitläcker i det (hejkarrojagälskardig). Finns inget så vackert som långa människor med klackar! Sen använder jag det för att jag ska få milslånga ben och blir tretton cm längre jag med, så att jag iallafall blir 176. 
 
Men här är lite platta skor inför hösten. Ormskorna från Dinsko får mer än gärna flytta in i min garderob!

All my nightmares escaped my head.

Shirt:Ginaticot//Skirt:H&M
 
Hur länge som helst har jag drömt om denna plisserade läderkjolen, och för trettio kronor blev den min häromdagen. Hur lycklig får man bli? Och den fina tröjan kostade också trettio kronor, en väldigt billig och simpel outfit! Jag älskar verkligen djupa ryggar, speciellt nu när min acne på ryggen försvinner mer och mer!
 
Psst! Kolla in denna 50.000$ giveaway hos sheinside -> http://www.sheinside.com/summer_giveaway.php

Purple hair and ombre lips.

Jag var trött på mitt ljusbruna/orangea hår så det var dags för någonting nytt. Jag fick någon slags brutal panik när mitt hår var kolsvart den första dagen, men nu är färgen alldeles perfekt och superfin tillsammans med min nya lavenderfärgade tröja ifrån Gina Tricot. 

Jag försökte mig även på ombreläppar och blev himla nöjd med resultatet. Hade dock bara ett billigt rött läppstift från H&M, men det orangea kommer från Loréal och är mitt favoritläppstift. Ombre kommer ni absolut se på mina läppar denna hösten, det vill jag lova! 
Nu ska jag sätta mig ner och göra ombrenaglar i samma röd-orangea toning. . . haha ombreaddict? Oja! 
 
Vad tycks förresten om det nya håret? 

Autumndreaming done by a dreamer.

Medan vindarna blir allt mer starka och kyliga och affärerna fylls med burgundy och solen sover längre så börjar jag drömma på nytt.
 
Han han. Mera honom. Doctor Martins i vinrött. Rosa solnedgångar. Ljusare hår. Flygresor. Längre hår. Ombre. Fina texter.
 
Vad drömmer du om i höst? 

Gör din egna drömfångare!

 
Så himla roligt att blogg.se skrev om min fina drömfångare!  Det tackar jag och bockar för!
Jag har fått en massa förfrågningar om vart jag köpte den och den köpte jag tyvärr i Ungern. . . de brukar finnas i Sverige på marknader etc. men brukar oftast vara väldigt dyra. Runt hundralappen, därför kan det ju vara himla smidigt att göra sina egna om man är sugen på det! Så här har vi en tjej som förklarar så att tillochmed jag förstår, så då borde ju alla andra förstå;)! 

Tänk på att det kanske är dyrt att köpa allt material, så om du bara vill ha en drömfångare kan det löna sig att köpa på marknad. Men vill du ha flera är detta ett riktigt bra alternativ! Material hittar du på din närmsta hobbyaffär (tex. Panduro)

Under an orange sun, under the sweet spell.

Jacka:Zara//Väska:Gekås//Jeans:Gina//Tröja:Bikbok

Jag längtar efter känslan av hemlängtan, känslan av frihet och någons närhet. Jag längar efter att ta dumma beslut som blir till fantastiska minnen och längtar efter tårar som rinner längs min kind. Jag längtar efter att skratta tills mina lungor går sönder och att sitta med en filt under stjärnhimlen och le för mig själv och tänka att allt är perfekt. Jag saknar all felfrihet som finns med att resa.