Fashionhunter #2

En läsare lämnade en liten hälsning och ville att jag skulle tipsa om platta & snygga skor för alla som känner sig som giganter i klackat. Då kan jag börja med att säga - Att vara superlång är supervackert. Det är verkligen ingenting man ska vara rädd för! Man kan ha klackar som lång också, om folk kollar på en är det helt enkelt för att man är asläcker! Min asvackra kompis är 185 i klackar och skitläcker i det (hejkarrojagälskardig). Finns inget så vackert som långa människor med klackar! Sen använder jag det för att jag ska få milslånga ben och blir tretton cm längre jag med, så att jag iallafall blir 176. 
 
Men här är lite platta skor inför hösten. Ormskorna från Dinsko får mer än gärna flytta in i min garderob!Kommentarer
Postat av: Pouline

sv: tack! :) x

2012-08-04 @ 01:57:45
URL: http://poulines.se
Postat av: janukomjagmedettnyttnamnmenduvetattdetärjag.

Thank you! grymt snygga dem där vita skorna var, du har bästa stilen någonsin :)jag är (utan klackar) 175 eller lite mer, så blir 7kt lång med ju. men tack för den värmande texten om att vara lång är snyggt. jag skäms inte för min längd, men hatar att sticka ut så mycket genom att vara två huvuden längre än mina vänner. TACK för tipsen! :)

Svar: Tack så himla mycket, vad glad jag blir =) ♥♥ Det som är så grymt att sticka ut;) Haha ja min kompis är väl 170-171 utan klackar, och jisses vad hon alltid lyckas rocka sina 15centimeter!
Haha sålite så ♥♥
Fatima Krantz

2012-08-04 @ 14:48:42
Postat av: Malin Sirviö

Hej! Var gärna med i Veckans blogg! :D
http://mallemusic.blogg.se/2012/august/veckans-blogg.html

Så här gör du för att tjäna pengar på din blogg, steg för steg - http://mallemusic.blogg.se/2012/april/tjana-pengar-pa-din-blogg.html

2012-08-05 @ 12:06:41
URL: http://mallemusic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0