WE ALL DIE YOUNG.


Smok'n Hot Purse n' Boots

Smok'n Hot Purse n' Boots

Smok'n Hot Purse n' Boots
SOURCE.
I can't belive I'm actually getting a bag from S&P. It's the bag of my dreams. It will probably be the first of my dreams NOT coming true in an airplane. I've had three dreams coming true. See a cockpit by night. Have a conversation with a pilot. See an Airbus A380. They all happened in an airplane. My other three dreams is getting accepted into UWCSEA, fly a piper and get accepted into UWCSEA and move to Singapore!
Still trying to figure out what's with Singapore. . . just a town I fell inlove with. Marina Bay. Gosh.
What is your biggest dream?Kommentarer
Postat av: Lena

re: lite sent svar, hehe :3

Jag går i ettan men jag minns åttan så himla väl. Ingen fritid, skolan var hemsk, klassen var hemsk. Jag minns hur jag avskydde att se samma människor varenda dag. Jag hatade min gamla skoa mer än allting i hela mitt liv. Men det går över, gymnasiet är underbar. Jag trodde att folk sa så bara för att... Bara för att uppmana mig. Men det är sant. Allting förändras, man träffa en massa nya människor. Människor som faktiskt liknar en. Man får välja sina kompisar, inte som på högstadiet att man måste vara med "de gamla kompisarna". Lärarna och föräldrarna tar dig på allvar, de betraktar dig mer som en vuxen. Så se fram emot till det!

Jag är precis som du - den enda jag umgås med på fritiden är min pojkvän. Jag älskar att vara hemma med... med mig själv. Jag är inte heller nån partychey. Jag var på en lokalfest i december och på en förra torsdag-efter den festen kommer jag inte få gå på någon på länge eftersom jag däckade och mina föräldrar fick hämta mig klockan ett på natten, var typ medvetslös hehe. Så mitt liv är inte heller så spännande.

Har du pratat om Singapore med dina föräldrar? Vad tycker de o, det? När jag gick i 7-8an hade jag också planer om att plugga utomlands men det blev inget av det. Jag orkade inte, jag var för feg.

Så fort jag ska börja plugga på högskolan flyttar jag till en storstad. Jag kommer sakna mina föräldrar jättemycket men ... den stadskänsla du vet.

I MIN byhåla finns det en liten Ica samt Sibylla, slå det du. Jag kan verkligen inte andas här.

Alla dömmer varandra så himla lätt... Nu får jag åka nästan en timme till min nya skola men detär fett värt det. Det är precis som med din konståkning! Man känner sig fri, man är inte bunden till nånting och får äntligen träffa nya människor...

Jag hoppas verkligen att du kommer lyckas i livet för det vore sjukt coolt! :D

2012-01-26 @ 20:48:06
URL: http://biscottes.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Älskar din presentation av dig själv, den var fantastisk!

2012-01-27 @ 17:09:26
URL: http://photoandi.blogg.se/
Postat av: Anonym

Fina bilder! Gillar stilen ~ Vart kan jag hitta såna kläder? :D

2012-02-29 @ 19:48:13
URL: http://girlinherownworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0