Beneath my feet, I felt a sting, It was the earth remembering.

 
 
Jacka:NewYorker//skjorta:H&M//Hoodie:Nike//Byxor:Födelsedagspresent
Vårsolen har fått för sig att helt plötsligt kika fram, fastän att denna våren egentligen är sorglig på så många sätt och vis är jag för lyckligt lottad som människa för att vara ledsen. Denna våren är det slut med teorikvällar på klubben, oändliga mängder koffein som går åt för att hålla sig vaken i vintermörkret och jublet som uppstår när solen kikar sig fram i ett brutet molntäcke. Förra våren var nog ändå på många sätt en väldigt jobbig period i mitt liv men denna våren har jag lovat mig själv ska bli underbar ♥Kommentarer
Postat av: josse

SÄLJES: Skaffa vårens snyggaste solglasögon redan nu.. Sprillans nya RAYBAN RB2140 Solglasögon säljes billigt, under halva priset!! ALDRIG ANVÄNDA RAYBANS... Se min blogg för bilder... Kommentera eller maila mig vid intresse :) Samma modell som den Kenza har.

2013-02-27 @ 18:21:41
URL: http://bloppisjosse.blogg.se
Postat av: Liborius

snygg!

Svar: Tackar <3
Fatima Krantz

2013-02-28 @ 22:03:09
URL: http://liborius.blogg.se
Postat av: Sophie - En av Sveriges bästa livsstilsbloggare!

Tack så jätte mycket :D

Älskar outfiten!

2013-03-02 @ 13:28:59
URL: http://autophoto.blogg.se
Postat av: LOVISA [ foto & vardag ]

SV: Det är ju olika hur man prioriterar, lägger man pengar på något så dyrt som ipads är det ju andra saker som blir sämre :)

Svar: Jag vet faktiskt inte vad de gör med pengarna på min skola. De läggs helt klart inte på utbildningen iallafall, haha x) Blev klassade som sveriges sämsta skola ..
Fatima Krantz

2013-03-02 @ 16:07:10
URL: http://llovisafritzson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0