Three is a magic number and the sun is a magic drug.

 
Ungern #2
Denna sommaren blev det en resa nummer två till Ungern! Budapest är en magisk stad som jag bara vill besöka om och om igen. Shoppingen är av kvalité och i princip gratis om vi ska jämföra med svenska priser. Arkitekturen i varenda hörn är helt oslagbar, kvällarna är så ljumma, magiska och när mörkret faller är alla lyckliga. 

Your body is a temple and you're the queen.

Vissa dagar på gymmet blir bara så jävliga, körde på ett armpass idag och var helt överexalterad och taggad till tusen. Det kändes som att det skulle bli ett fruktansvärt bra pass och armar är trots allt min favorit (Brukar kunna köra pass på 90min utan att tröttna det minsta). 
När jag satte igång tog jag favoriten först! Dumbbell press - brukar köra 3-4 set med 8kg och 8-10 reps typish. Efter två repetitioner vad jag helt färdig, fick dra ner till 4kg och inte ens då orkade jag alla mina sets. 
Försökte köra på men fick halvera mina vikter och träningstiden för att orka med. 
Jag var väldigt besviken på mig själv när jag lämnade gymmet men ängeln på min axel tog ett rejält snack med den där självkritiska, svinjobbiga sidan av mig själv.
 
Jag har kommit så fruktansvärt långt och insett att det inte längre handlar om att tillfredställa en spegel. Det är min kropp jag ska tillfredsställa. För att kunna tillfredsställa sin kropp gäller det att verkligen lyssna på den och inte pusha dig själv över gränsen. 
   Det finns två gränser i träning, en psykisk och en fysisk gräns. Den psykiska gränsen är den vi måste arbeta med att passera, varje gång pusha oss utanför vår mentala komfortzon - men det är en fin balans. Man får inte överskriva sin fysiska gräns för meningen med träningen är att bygga upp oss och överträder man kroppens gräns bryter man bara ned den. Håller man sig däremot under sin psykiska komfortzon kan man inte räkna med att träningen ger något resultat, man kanske förlorar något kilo och blir snäppet slimmare - men det kommer inte vara en förändring för ditt psyke. Du kanske kommer se lite annorlunda ut, men du kommer inte känna dig annorlunda. 
    Hemligheten bakom ett starkt självförtroende och både mentala och fysiska framsteg är att varje träningspass träna förbi din psykiska begränsning och avsluta passet när du nått den fysiska. 
 
Din kropp är ett tempel, och du min vän är drottningen. Ta hand om dig själv!

Fatima Krantz 2.0

Fatima Krantz 2.0. 
Två år äldre med tio nyanser ljusare hår, lite längre, lite större. Lite bättre? 
I bloggen kommer jag denna gången bjuda på lite av mina senare intressen, dvs. mat, mat, och mat. Framförallt mat för sådanna som mig - lite pengar, stor mage och besatt av muskler. Kan det bli bättre? 
Håll utkik, kommer ett wonderful pulled chicken recept redan ikväll!
 

The night has feathers.

 
Den absolut bästa hörnan med hela min lägenhet, hur underbart? Precis som jag alltid velat ha det när jag var liten - fjädrar, rosa, egen stjärnhimmel och vit sänghimmel. Det är aldrig försent att uppfylla prinsessdrömmar 
 

Thefashiontist tillbaka!

Thefashiontist tillbaka, jag trodde då aldrig jag skulle skriva de orden. 
Mycket hinner hända på 1.5år och jag är inte till hälften samma person då som nu. Jag var en halvt miserabel dagdrömmare som hade en grej för starka kläder, det gick till att bli en väldigt lycklig daggörare som gärna klär sig i grå toner. 
Världens finaste pojkvän, Sveriges yngsta pilot, egen lägenhet och ett himla pluggeri. 
Livet blev så mycket bättre än jag hade tänkt mig och nu är jag tillbaka för att dela med mig av mitt fina liv!