Beneath my feet, I felt a sting, It was the earth remembering.

 
 
Jacka:NewYorker//skjorta:H&M//Hoodie:Nike//Byxor:Födelsedagspresent
Vårsolen har fått för sig att helt plötsligt kika fram, fastän att denna våren egentligen är sorglig på så många sätt och vis är jag för lyckligt lottad som människa för att vara ledsen. Denna våren är det slut med teorikvällar på klubben, oändliga mängder koffein som går åt för att hålla sig vaken i vintermörkret och jublet som uppstår när solen kikar sig fram i ett brutet molntäcke. Förra våren var nog ändå på många sätt en väldigt jobbig period i mitt liv men denna våren har jag lovat mig själv ska bli underbar ♥

A Ladie's boyfriendjeans.

Tröja:Gekås//Bälte:Gekås//Jeans:Bikbok
Oh well, detta är mina favoritjeans, för det finns en liten rolig historia bakom dom.
Häromveckan hade min kompis Felix på sig ett par jeans, och jag satt hela dagen och liksom "Vilka snygga jeans, de påminner mig om .." ja, så kunde jag inte riktigt komma på det. På kemin satt jag då bredvid Felix och fortsatte stirra ner på hans jeans och upptäckte tre blekta fläckar. . . jag kollade på mina jeans och upptäckte samma tre bleka fläckar. Jag började snart jämföra slitningar, de var lika stora och satt på samma ställe. . hans var bara lite mer slitna för mina jeans var sprillans nya. Vi hade samma jeans, och jag som hade köpt mina på secondhand (fast de är från Bikbok) 
Inte för att nämna att Never Denim är Bikbok's jeansmärke och bara massa flickbyxor. . kan lugnt säga att vi verkligen fick ett gott skratt och en liten Felix som skulle hem och bränna jeans!

La vie en rose.

 
Tröja:Bikbok//Kjol:Unknown
Idag när jag var ute och svävade var himlen rosa och blå i horisonten mot land. Över havet låg solen så röd och fin och små strolar av orangeat ljus sken genom rosa moln och allt var så vackert och hela livet var så bra, eller snarare hela livet är så bra. Samtidigt som solen lade sig satte jag noshjulet på banans vitstreckade mittlinje efter en timmes navigerande runt Halland, äntligen fick jag till en mjuk och fin landning. 
Idag är en himla bra dag. 
Hur har din dag varit? ♥
 

I threw my hands in the air I said show me something.

Hatt:Gina//Tröja:Bikbok//Byxor:Födelsedagspresen//Väska:Secondhand//Skor:Ungern
 
Det var verkligen inte igår jag slängde in en outfit men det kändes som tiden hade kommit nu.. så trots att mina bihålor idag känts explosionsfärdiga och jag har haft en retigt jobbig rinnande satans näsa så blev det att ta mig i kragen. 
Allt jag ville göra när jag kom hem var att ta första bästa buss till flygklubben och sitta där och dränka mina skolböcker med min uppmärksamhet och hälla i mig fem koppar kaffe, men nej, inget kaffe, inget plugg, inget flygklubb. Jag har ju inte förändrat världen idag, den slutsatsen kan vi dra.

She was just a fragile doll brought to a rough world.

 
 
Christina Aguilera – Light Up The Sky
Det finns något slags membran runt ett sockervaddsmjukt inre, det handlar bara om att överlåta nyckel till någon eller något som kan öppna porten och se ljuset i de oskyldigt svarta ögonen. Ovanför ett evigt tjockt molntäcke gömmer sig solskenet på gränsen till tropopausen, det är bara att ta sig till höjden av extas och där spricker membranet av all sorg. 
Det handlar om att bygga en vinge av en fjäder, bygga två och flyga ditt ens inre vindar bär en. Mina tar mig till himlen, vart flyger du?

One day in an ocean of snow.

 
Vi hare så himla bra härborta! Jag kan erkänna att jag växt ifrån sveriges skidåkning en aning, men man tager vad man haver! Efter Lindvallens totala besvikelse packade vi idag bilen och for några mil mot hundfjället, offpisten där var alldeles supergrym för att vara sverige, t.o.m bättre offpist än Vemdalen! Det blev även att testa den nya gopron jag fick i födelsedagspresent, men videor får vänta för här är det delat internet via mobilen som gäller!
(och jag tycker att man ska starta en dokusåpa "sveriges sämsta icekart förare" så jag också kan få vinna någon jävla tävling någon jävla gång /argpilot) 

How a studentpilot celebrates her sweet solo sixteen.

Och en dag i efterskott kommer det, igår blev jag sexton år gammal, sexton som i sologammal. 
Just sexton är en ganska speciell födelsedag för oss unga flygare, det är lite som gammla hederliga arton som är viktig för någon annan, men en speciell födesledag fick ett bra firande!
När jag kom in till skolan på morgonen stod alla mina vänner vid mitt skåp och sjöng för mig,och då tänkte jag bara "så himla jävla söta människor", när jag då tar nyckeln och öppnar mitt skåp ligger där cupcakes och en massa ballonger med söta elefanter på, jag menar hur omtänksamma och söta vänner får man ha egentligen? Blev så himla, himla, himla glad och det blev en bra skolfödelsedag trots att jag fick stressa mig genom en novell i nationella provet. 
Efter provet var det bara att ta sitt pick och pack till flygklubben, Ett litet brutet molntäcke på himlen men annars soligt och fint och äntlingen lyckades jag få till lite landingar. Det känns som saker börja komma allt mer och mer med flygningen nu och det känns så skönt så att jag kan inte beskriva det, men att få fira en födelsedag i himlen är väl det en pilot kan önska sig? 
I present fick jag en GOPRO KAMERA! (en äventyrskamera som tål det mesta) och den kan ni må tro ska få följa med på min första soloflygning, ååh vad jag längtar! Och så fick jag världens snyggaste jeans och pengar, och lyckligflicka som jag är i skrivandes stund så är jag hur trött som helst och efter en lång vecka är det dags för sängen för imorgon bär det iväg till sälen! Woho!
Vet inte om jag kommer ha tillgång till internet där men om jag har det kommer jag försöka uppdatera er med något videoklipp och lite bilder ♥

Om att bli kär, bli älskad, bli fin.

Han är den sortens människa jag bara vill dansa med.
Min syn på alltdetdär med kärlek har nog evigt varit ultranaiv, jag bryr mig liksom inte om söndagsmys i duntäcken eller sms varje morgon eller alltsåndär. Det där är allt som inte spelar någon roll.
Jag vill dansa på stränder, på pirer, dela på McDonalds största nuggetsmeny en sommarnatt när solen vilar i horisonten, jag vill springa barfota över daggiga ängar och flyga i orangea skyar. . . jag vill somna till favoritlåtar och kramas stressigt på stressiga flygplatser.
Jag tror att jag skulle bli superkär i någon om någon dansade med mig till Kings Of Leon – Revelry på en pir vid ett kyligt hav, och det skulle bli värt att tillochmed skriva ett verkligt dagboksinlägg om det. Jag skriver faktiskt bara riktig dagbok när någonting fenomenalt händer.

Ett hjärta som bultar mot sexton och tusentals känslor.

Fem minuter över tolv och sex dagar kvar till sexton
. Sexton har alltid varit en milstole i livet för mig, säg vilken pilot det inte är en milstolpe för. Sexton, om en vecka får jag enligt sveriges rikes lag sitta ensam i ett flygplan och flyga. Flyga ensam. Flyga solo! Tanken har så länge fått mitt hjärta att klappa och mina nerver att darra men idag fick jag en alldeles egen landing, en landning där det var total tystnad. . . bara ljudet av propellern och i några minuter kunde jag ta i verkligheten, som någonting konkret. Under dessa fem minuter gick någonting så avlägset och abstrakt till någonting jag kunde ta på, hålla i, nudda med mina fingertoppar. Jag kan inte sätta något ord på känslorna jag känner. . . 
jag menar. . . snart får jag flyga solo. Låt det tala för sig själv ♥

Earthboundmisfit

Mörkret är bara brist på ljus och kyla är bara brist på värme.
Men det kommer en dag då skavande tonårshjärtan och mörka rum med neddragna persinner förvandlas till eufori och ljusa skyar. Alla spår av ångest och sorg försvinner i propellervinden när jag övervinner gravitationen och siktar mot ett oändligt blå, varenda millimeterframsteg är ett sjumilakliv mot mitt framtida liv.
Varenda litet fragment av mina tusen drömmar faller på plats och bildar kartan som leder till visionen, livet på trettiofemtusen fot över marken i det eviga solskenet. 
 
Har ni lagt handen över hjärtat och känt det slå bakom bröstkorgen? Har ni känt hur det går upp och ned, bildar ett berg och bildar en dal? Det är beviset på att du är vid liv, topparna och dalarna, det är så hela ditt liv kommer vara uppbyggt från dag ett, tills den dagen allting stannar och upphör, den dagen är din tid slut, den dagen kommer drömmarna du aldrig uppfyllde lämnas övergivna i det universum tiden flyger till. 
Någongång läste jag "Time flies and you're the pilot". Jag har lagt ögonen på många vackra texter under mina 5837 dagar på vår blågröna planet, men detdär kan va varit bland det bästa, någonsin.
Ge upp ursäkterna, gräv ned dem med sorgen, tänd en lampa och leta efter ljus, för även en hopplös själ kan flyga, det blir inte alltid rätt. Men en dag kommer du nå destination your dream.