Ny vintergarderob



Jag känner att min vintergarderob är bara grå tishor och svarta jeans så tog hela lönen nu och bara ööste på garderoben med lite mysiga kvalitetsplagg i lite mer min stil. På sommaren klär jag mig alltid bohemiskt och massa lager.. Så blir det vinter och Jag klär mig så tråkigt och bekvämt! 
Men har köpt hem lite smått och gott från Odd Molly och Hunkydory!! Bland annat den fina ribbed top jag har på bilden och den supersnygga Japan knit! #förnöjdtjej

Drömmar av tyg






Alltså Pinterest är nog det bästa i internethistoria. Där har jag liksom byggt upp en bubbla med mitt drömliv - drömgarderob och drömkläder .. Det ena läckrare än det andra! 

Min drömgarderob hittar ni här: http://pinterest.com/fatimaaviatrix/things-id-wear/

God jul!



God jul gott folk!
Jag spenderar min jul på klassiskt vis - med syster och hennes familj och min far ute på landet på en gård! 
Förra året vid denna tiden satt jag dock i ett 30 gradigt Mombasa och grovchillade med släkten, nog för att jag var magsjuk men det hindrade mig inte från att åka iväg till ett semesterparadis och åka båt ute i indiska oceanen! Fast båda jularna är lika bra.... En klassisk jul eller en varm jul! 

Hittills har jag fått en iPhone 6 i julklapp! Woho! Det som var högst upp på önskelistan! Och hoppas på en morgonrock också.. Får väl se vad min pojkvän kan trolla fram, haha!


Nyårsoutfit! #Drömmen

Hitta kläderna här
#Drömoutfit för nyår alltså! Bekvämt och snyggt och man kommer defintivt inte likna någon annan på festen! Jag är lite anti-klack och rullar helt med uggs. Jag tänkte ge mig på mina gamla pumps denna nyår. .  men tror det blir mina svarta uggs till nyårsklänningen! Det blir ju redan kallt nog som det är med klänning och tights, varför plåga sig ytterligare med sommarskor när det är 2 grader ute? 
Och snygga snygga Ms. Jenner med smink och hår on point! Henne kommer jag kopiera rakt av på nyår! En messy bob med turkos ombre och stora nudeläppar och tonvis med maskara och sotiga ögon! SÅ SNYGGT. 

Färglägg din mat!

Jag älskar när min mat är överfull med klorofyll och carotene! Som ni vet har jag världen sämsta apptit och har hela mitt liv haft en väldigt låg vikt som jag skäms något enormt över och jag vet att hälften av alla tjejer på mitt gym är där för att få en thigh-gap men jag drar konstant ner tröjan för att mitt inte ska synas. 
För att kunna få i mig det lilla extra för att åtminstone bibehålla min vikt så brukar jag försöka göra min mat färgglad! Det hjälper så enormt mycket, ser maten sådär grå/gul ut blir jag bara äcklad och vill inte äta. 

Har du svårt att äta rekommenderar jag verkligen att ersätta din vanliga potatis med orange sötpotatis och blanda ner goda frukter och grönsaker i maten! Idag stekte jag kyckling och lade sedan till hackad mango och avokado, supergott och supernyttigt! En måltid som är rik på bra kolhydrater och nyttiga fetter, rena drömmen för oss som vill lägga på oss muskelmassa!
Det är också ett toppen sätt att blanda ut torr kyckling! Jag h-a-t-a-r kycklingfilé men det går ju så snabbt och enkelt att laga det så äter det precis varje dag, men genom att hacka ner den i småbitar och blanda ut med grönsaker känner jag inte den torra kycklingsmaken, helt underbart! Dessutom är kycklingfilé onekligen bra muskelmat!


En dröm som aldrig slutar jaga mig . . .

En dröm som aldrig slutat jaga mig är att en dag börja dansa balett. Någon lite sådär som ingen riktigt vet om om mig egentligen. Jag är barnet som alltid dansade när ingen kollade på och när jag var 12år och lekte emo fanns många klassiska melodier på min iPod blandat med punklåtar. Varje gång jag hör en pianomelodi vill hela jag bara dansa (Jag började skriva detta blogginlägget och stannade mitt i för att ta en liten dans i köket .. haha!) Jag kan bara inte sluta dansa, problemet är att jag inte kan dansa. SÅ! Jag ska börja ta lektioner i balett! Och försöka komma igång med att träna pilates förstås.. jag tränar ju gratis på mitt jobb medan kunder betalar flera tusen om året, så lite dumt att inte utnyttja det! 

Teal Ombre.

Alltså klockrenaste håret på denna planeten är ju Kylie Jenner i sin messiga bob och turkosa ombre! Jag tänker köra på en straight off copy cat då mitt hår växt ut så mycket och nu blivit en toffefärgad ombre och toffefärgat hår är inte min favorit! Först hade jag tänkt mig en grå ombre. .  men det får bli turkos!
Det som är så bra med sådanna hårfärger är att de är helt oskadliga för håret och går bort på några tvättar! Tycker absolut det är som snyggast efter 2-3 tvättar. Downside är att man får ju göra om det varje månad liksom. . . men då kan man samla på sig lite olika färger och byta lite hela tiden! Till våren kan det ju vara mysigt med en rosa ombré!

En önskan kostar ingenting. . .

Julen är snart här och listan är lika dyr och lång som vanligt och lika omöjligt för mig att finansiera, men att önska kostar inte många pengar! Högst upp på önskelistan är en iPhone 6, en riktigt stor Yankee Candle jar i vanilj och en mysig morgonrock! Jag har nog inte ägt en morgonrock sen jag var 10. . .denna är dessutom i velour och hur snygg som helst och kommer från KappAhl.  
Och såklart lite fint för hemmet såklart. . . hemmet vill ju också ha julklappar! 
Men den klappen jag utan tvekan kommer att unna mig själv i jul är en iPhone 6 och något fint från Odd Molly! Vill både ha Canna knit och Ribbed top... stackars plånboken! Får kanske vänta till min 18-årsdag . . . brukar ju ändå alltid önska mig pengar så jag kan köpa vad jag vill! Men först när lönen trillar in är ett par Bootcut jeans! För 3 årsen när det började bli "inne" igen så sa jag till min Syster: "Är det något jag ALDRIG kommer bära så är det vida jeans, ALDRIG" . . . men insåg att för mig som är kortväxt och har en liten rumpa får det både ben och rumpa att se lite större ut! Jag döljer gärna hur spinkig jag är, speciellt mina smalben så de jeansen ska köpas in i massor!