Hangin'round

Färgglatt, direkt från Ungern. 
Jag längtar tillbaka dit som bara den och pepparpeppartaiträ att päronen låter mig åka tillbaka med lite vänner när vi gått ut nian nästa år! Nu ska jag i varjefall in till stan (utan att missa bussen) och träffa Karro som jag inte träffat sen vi kom hem . . . ah! Helt galet vad jag saknarsaknarsaknar! 
Vädret ska inte bli bra alls idag så det blir nog bara att göra ingenting . . tyvärr. Men ska bli så kul att träffa mitt lilla troll ♥

The sweetest of hotlikehell.

Äntligen var det dags för outfittävling hos Kan Dee igen! Klicka här för att komma dit!
Jag valde denna underbara väskan från Kandeeshop till min outfit och dessa härliga jeans från mitt&emmies märke hotlikehell.  
 
Visst är det en härlig sensommaroutfit? Eller vad säger ni? 
 

We only said goodbye with words, I died a hundred times.

Tröja & Jeans: Ginatricot // Pumps: Ungern // Väska: Vintage
 
Här har vi dagens (förutom att jag hade converse och inte pumps) jag ville bara visa er mina nya pumps jag köpte i Ungern. Köpte två par och detta är det ena paret. 
Tycks om mitt fina orangea hår föresten? Haha, hade tänkt att slänga i lite lila färg idag så förhoppningsvis kan jag visa er resultat imorgon!

Reaching for the stars.

Beställt hem dessa från Oasap! 
Helt underbara leggings (och en död trend, fuckyeah) och kommer att matcha dessa med en vit jumper med nitade axlar och ett par svarta converse och en stram knut, till dagen ute på stan blir det en vit pälsjacka över! 
Hör ni mig. Vit pälsjacka? Jag drömde att jag hade en, nu kan jag inte sluta tänka på en alldeles egen . . .vit pälsjacka tillsammans med stram toffs och korallfärgat läppstift och rosiga vinterkinder. Jag menar hallå? Vem tackar nej?

Fashion hunter#1

Hitta allting här!
Någonting som jag tror att vi kommer se på allas kroppar i höst är stickat med nitar på axlarna. Jag har redan hittat en tröja på ginatricot och på Lookbook riktigt kryllar det av dem. 
Detta tycker jag matchas bäst med en kontrast mellan en lyxig satchel, lite "grunge" skor och söta blommor i håret. För att bryta av hela vårkänslan kan man  matcha med höga sockar i en härlig burgundy eller militärgröna, eller varför inte en snygg militärjacka?
 
Är det någonting du kommer införskaffa dig i höst? 

A lioness' loneliness. Quiet like the oceans cries . . .

Jag gillar ensamhet. När det bara är jag och musiken som fungerar lite som ett mekaniskt hjärta och pumpar ut ro i min kropp, droppe för droppe. Jag gillar nya platser. Nya byggnader, nya materiella ting att ta och se på. Och jag gillar honom. Fast det är inte lika viktigt,för att han är så långt bort. Viktigast är att imorgon ska jag ta första bästa buss till första bästa ställe och rensa mitt brutalt mycket för överbelastade huvud (inte för att skryta eller så).
Och jag kommer lyssna på denna spellistan.
Och nu måste jag sluta planera. Börja vara mer impulsiv. Jag måste vara mer impulsiv. Sluta tänka så mycket.
Imorgon finns inga konsekvenser.

I'm your living nightmare, do you shouldn't bother loving me.

Mina nya leggings från http://www.oasap.com/
Ett par meshleggings som jag har velat ha väldigt länge så att jag klickade hem ett par! Blev väldigt nöjd med dem men visste verkligen inte hur jag skulle matcha dem? 
Har ni något annat förslag än det jag har på bilden? Bästa förslagen får en länk ;)

Just nu har förresten http://www.oasap.com/ en tävling där de lottar ut hela 200.000$  och bara genom att "Beat the monster" har du chansen att kamma hem 500$ att handla för hos dem!! Klicka här för att delta
 
-------

My new leggings from http://www.oasap.com/
A pair of meshleggings that I've wanted for a very long time so I ordered these. I like them very much but I don't know how to style them? 
Do you have another advice than what I'm wearing on the picture? The best advice will have a link ;)
 
Btw! http://www.oasap.com/ has this rad ass competition where they give away 200.000$ and just by "Beating the monster" you can win 500$ credits at their lovely webshop. Klick here to beat the monster!

Tears dry on their own.

Tank:Takko//Shorts:hotlikehell//Shoes:Kinaoutlet
Amy Winehouse – Tears Dry On Their Own
Ett år och två dagar. Tårarna som rann och paniken och musiken som var på replay i flera dagar. 
Hon var en av mina största idoler, och hon dog. 
Hon hade sina bekymmer, men det gör inte henne till en sämre sångerska. Det spelar ingen roll hur mycket droger hon höll på med. Ingen kan förneka faktumet att hennes musik var fantastisk, och fortfarande är fantastisk. 
Tears Dry On Their Own var den första låten jag hörde med henne, och tekniskt sett levde jag efter den låten. 

Mössa med pälsboll från Manky.se

Manky.se
Mössor är nog en av mina största besattheter. När jag kom hem från min semester hade denna underbara mössan från Manky.se kommit hem! Och den är med pälsboll :D Vi ska inte nämna hur mycket jag älskar mössor med pälsbollar;) Och en himla fräsch gräddvit färg som jag kommer matcha med vinrött och mörkgrönt i höst. Varför inte en nitad, militärgrön jacka, vinröda shorts, höga sockar och min underbara mössa? 
Bäst av allt är att den passade så bra med mitt korta hår!

Boy you're so dope, your love is deadly.

Solen skiner, tränger in under skinnet på oss och skänker en liten slags. . . lycka. Ja vaknade lycklig idag, och igår somnade jag med ett leende på läpparna. Det kändes som om jag bara hade några enstaka centimeter kvar till polstjärnan, som om att mina dagdrömmar kunde bli till min verklighet. 
Nu är det alla dessa ljusår emellan oss igen, och inatt är det lika ensamt. Det är bara jag och Kent.

The best picture ever!

Detta kan nog vara den vackraste bilden jag någonsin har sett, ärlig talat. 
Jag hade kunnat skriva en hel roman om hur mycket respekt detta förtjänar, och jag blir så stolt. Och så inspirerad (inte för att jag är varken bi eller homosexuell) men detta ger mig lite hopp. Jag som är så kall, ofta inte tycker så mycket, eller känner så mycket blir helt varm inombords av denna bilden. 
Barn är barn, barn kan ingenting om kärlek tycker väl säkert alla människor där ute som tycks sig vara förnuftiga. Och ja. Barn är barn, när jag var sex år var jag så kär att det gjorde ont i en kille som hette Felix. Vi var tillsammans i tre dagar, gjorde slut i fem, och var tillsammans i sju och gjorde slut i två, var tillsammans i en dag. Ja. Ni vet hur det var. 
Och även om detta förhållandet varade i tre dagar, så betyder inte de att de inte var kära. För när man är sex är man också kär, kanske inte på samma sätt som när man är 25. Men man kan vara kär i alla åldrar, fast på olika nivåer. När jag var tolv var jag också kär, så att det gjorde ont, jag hade råkat bli asförälskad i en kille jag träffade på min semester i London. 
Nu är jag inte kär och tror inte att jag kommer bli det direkt heller, för jag är så dålig på känslor - men jag har inte samma tankegång som när jag var tolv och var kär. 
Och bara så ni vet - man väljer inte riktigt vem man blir kär i. Klart att man har det man föredrar, men man väljer inte exakt vilken person hjärtat ska slå lite extra för, jag vet inte vad som bestämde det för dessa unga pojkar. Kanske någon högre makt? 
Men där ser ni, hur stark kärlek är och att homosexualitet är naturligt och bör vara accepterat överallt!Help the people

Inte för att skryta eller så. Men jag tänker för mycket och för ofta. Och värst av allt så kan jag inte kontrollera det konstanta ordflödet i geleklumpen innanför det värkande pannbenet. Alltid hör jag henne inom mig tänka, det jag hatar mest är att jag försöker att blockera alla känslor, för att leva längre liksom. Men monstret inuti mig har känslor som spelar ut sig på min kropp, och det är så galet orättvist. Varför kan hon styra mig men inte jag henne? Varför kan hon vara elak mot mig men inte jag mot henne?
Jag försöker bara bli av med henne, glömma honom. Glömma allting. Det vore så skönt, att bara för en liten stund vara en av de icke hemsökta hjärnhelvetena och inte ha några - somhelst - känslor.

I guess you kissed the girls and made them cry, those hardfaced queens.

God knows what is hiding in those weary hearts and those sunken eyes.
 
I try to fight all these feelings inside. I try to not be blind. 
We all know feelings are what makes us weak, when we fall for the stars that has aligned. 
If you love me, help me stay strong. 
Lead me to what's right, not to what is wrong.

We were dancing and dreaming.

Med Melissa Horn på låg volym, tom tekopp och ett lite halvont hjärta kan jag inte sluta kolla på alla bilder. 
 
Hela hemresan var bara jobbig. Ingenting med att flyga var bra, och när jag stod vid gaten och insåg att jag vill inte flyga hem. Jag vill inte. Så blev allting sådär suddigt och allt man ser är vatten som plaskar runt i tårkanalen. Varenda millimeter av min kropp gjorde ont och jag räknade att klockan var sex på morgonen och vi hade varit vakna i fyra timmar redan. 
 Efter tio minuter på världens mest trånga buss till flygplanet och mycket stirrande på en himla snygg kille i en sån grå kofta som jag också har så traskade vi ombord planet, hittade fönsterplats och satte oss ner. 
Det kändes bara inge bra. Jag är inte rädd för att flyga, det är det bästa som finns!
Men jag var rädd.
 
 
Direkt när jag kom hem kollade jag på nya resor, nya äventyr för att jag och mina vännor. Vi ska korsa hela världen tillsammans. Så mycket vet vi - resten är inte så noga.

I get lost in our nights, so high I don't want to come down.

Min fina drömfångare, jag dör och dör flera gånger om så fin den är. Jag älskar drömfångare lika mycket som alla saker jag älskar i denna världen, detvillsäga väldigt mycket. 
 
Jag gjorde ett försök att få praktik på flygplatsen resten av sommaren, men det gick inte alls för att jag var under arton, och man ska tydligen njuta av sin barndom. Vad är det för bullskit egentligen? Hade jag varit arton vintrar gammal hade jag kunnat börjat på min licens, praktiserat ute på flygfältet, skaffa en egen lägenhet bara för inrednings skull, resa vart jag ville när jag ville. Men nej. Jag är tydligen bara barn än, och det ska jag njuta av säger dom. Dom är otroligt dumma. Jävla dom.

Running through forests and fires, watching lovers and flyers.Göra om rummet, helt och hållet. Min första drömfångare från Ungern är uppe. Den kostade en tjuga, men ska börja göra mina egna och ha väggen full av drömfångare. Jag ska hitta ett virkat överkast till min säng och sy en massa kuddar och fylla sängen med kuddar och så ska jag hitta ett träd att ha i mitt rum . . . som jag ska spraya silvrigt. Och så ska jag hitta ett virkat överkast att hänga i taket och så måste jag hitta rådjurshorn att ha på väggarna, jag älskar rådjurshorn! Och sen kommer jag har det perfekta rummet. 
Det bästa med mitt rum är att mitt golv är vita träplankor och det ser lite ut som om att man är i sextiotalet när man kommer in, för att huset byggdes på sextiotalet och har behållt sitt skick. ♥

We wish then we want, then we get and forget.

Jag vill odla långt hår och skaffa en svart, lite för lång kavaj. Min plattång är död och jag känner mig ful.ful.ful. ful som fan.

You've done nothing at all, to make me love you less so come back when you can.När man bara sitter i all sin ensamhet och väntar på att rymden ska prutta kometer ner på jorden kan man inte göra annat än att bara längta tillbaka. Förstår inte till vilken nytta det var att ta flyget hem när allt jag ville var att stanna. 
Men jobb återstår, och tjäna pengar, till en ny resa och en Macbook, ya hear people? I am going mac, and once you go mac you never go back!
 

No more running away to Budapest.

 
 
Jag har varit där nu. I Budapest. Det stod på min bucketlist och nu är det avstrykt! Nu ska jag bara framkalla tiotusentals bilder och stoppa fotoalbumen fulla med ett av mina hittlis favoritminne.
Det känns så ironiskt att för ett dygn sen packade jag ner mitt liv i små resväskor i den mysiga lägenheten i Szolnok och tjugofyra timmar senare är det bara ett minne. När jag vaknade i morse vaknade jag i mörkret klockan två för att ta fuletåg in till flygplatsen med Karro och Fredrik och nu - samma dag sitter jag i min obäddade säng och försöker komma på vad jag ska göra med mitt liv.
Jag vill bara resa, kasta mig ut i världen med jordens bästa vänner och andas. Skratta tills man kissar ner sig. Skratta ännu mera. Gråta under stjärnorna lite och kolla på allt fint som bara är. . . runt en liksom.
Jag är ingen hemmasjäl. Hemma är jag gärna så lite som möjligt, jag trivs hemma, det gör jag men jag är så ivrig med att testa mina vingar och se världen. Skapa minnen och inte ens veta att det är minnen jag skapar. 

Ett styck brutal huvudverk, knepigt dygn och trevlig resa!

Två mycket attraktiva damor onboard tåget till Feryhegy, vilket jag antar betyder flygplats på Ungerska. 
Jag är tillbaka på svensk mark efter mycket om och men från personal på flygplatsen. De krånglade med varenda människa idag, de bestämde sig helt plötsligt för att vara extra noga med bagage etc. vilket skapade en himla massa problem, min toleransgräns sprack och jag blev lite småarg, if you say so. Tillslut fick jag trots allt flyga, först ville de boka om mig på en annan flight och då blev jag lite "Uhm, va?" Och blev istället mer fundersam än arg och en funderande Fatima är relativt lugn, jag fick mitt pass och mitt handbagage och sa bara "Thank you for showing such respect" och så traskade vi med snabba steg mot Boarding som hade börjat för full rulle. 
Men jag överlevde, igen! Imma survivor, haha! Nej men tillslut gick allting bra och nu hoppas jag på en ny resa så snart som möjligt!

In Budapest.

Doesnt feel any good to be heading home already. . . I just want to keep traveling around the world. I still have another month of summer left, no money though. Haha! But we are already sitting here planning our next destination, Madrid, Budapest again, haha, Somewhere south in France, I want Berlin! Maybe some tiny village in Italy? I just want to travel while I am young, haha!

So dear readers, where have you been this summer and where do you want to go?

As the sun goes down on the other side.

Long, lovely dinners out, two pair of pumps, laughter, heat and more laughter.
This trip has been just lovely so far! I am just more than sad to go home in 4 days . . haha but I dont think I am going home, Ill just take the plane to some random place in this world.
So well I  have heard rumors about lovely sweden that it is raining and it is barley 15 degrees. . . well you see the picture with the blanket, it was like 23 degrees outside . .. I think Ill just kill myself or something if I have to go home :(

Greta Mood bar&cafe

Granatäppeldrink... Bästa fruktdrinkarna på detta stället! Om ni någonsin har fötterna förbi szolnok borde ni verkligen söka upp Mood. Efter lite för lös bikini på vattenlandet och skoshopping tar vi det bara superlugnt med en fruktdrink... Jag bara älskar denna staden!


We're gonna come together, we're gonna celebrate.

Karro just said "Maybe not such a pretty picture".
But what about it is ugly? The fact that we have a native in the background or is it the wonderful theatre...? but it is sure not us. Just sayin'
 
Well Hungary is wonderful, have to say, especially the 40 degree sun and the food that tastes kind of asian to me. And well, the natives on bikes! I don't know how many funny people we have met on bikes! What is it with bikes in this country?!
The icecream is delicious and the fact that the icecream place has free wi-fi is kind of nice.
 
But dear god how I miss work, Emmie ;)

I scream happiness

Jag har det bra. Otroligt bra. Har varit ute på en shoppingtur och kan förhoppningsvis snart visa er lite fynd!


I am still alive.

Okay. The keyboard here is so weird I am not even going to try to write in Swedish. I just wanted to say that I yet do not have any internet on my own laptop but it is coming.
We have a temprature of lovely 35-40 degrees, my body is just a piece of salt but it is sure better than the cold at home.
Had a lovely trip, the first flight I can remember in this life without turbulence, well I have got to admit I do like turbulence, not heave though since I have had that one and I most spent those 5 hours onboard crying.
All we have done so far is just . . . walking. Haha but it is a cute town even though my feet hurt like hell and I still have another 12 days left here.
I hope you are all fine and that you will stay tuned for some Szolnok pictures.


If you're all about the destination, then take a fucking flight.Som ni kanske inte redan visst så ska jag åka till Ungern imorgon, eller ja, jag är framme imorgon.
Kan inte fatta att det är nu?!??! Har sett fram emot detta i flera veckor och jag och min favoritkarro har inte pratat om annat!! 
Ska hälsa på hennes papi som bor i Szolnok, en bit bortanför Budapest. 
Kommer blir så grymt roligt och kommer självklart uppdatera right from Hungary ;)

&Förresten tycks om min nya lugg ;)?

Hotlikehell har öppnat!

 
Det ni längtat efter så himla mycket och undrat över hela våren är äntligen här!

Hotlikehell har öppnat!
 
http://hotlikehell.webblogg.se/

Win a 10$ freebie at oasap!

Sunday it it and I want to cheer my readers up with my very first giveaway!
You can choose anything from http://www.oasap.com worth 10$! 
 
to join you have to:
• Chose an item from http://www.oasap.com
• Comment which item you want to win, don't forget to enter your emailadress!
 
If you want an extra ticket you can: 
• Write an entry on your blog about the competition (send me a link)
• Follow me on bloglovin' (tell me which number you got)
• Comment my other posts
 
--------------------------------------------------------------------------------
 
translate:
Det är söndag och jag tänker göra ett försök i att göra er på lite bätrte humör med mina första giveaway!
Du får välja vadsomhelst från http://www.oasap.com till ett värde av 10$
 
För att delta ska du:
• Välja ett föremål från http://www.oasap.com
• Kommentera vad du vill vinna, glöm inte din emailadress!
 
Om du vill ha en extra "biljett" i tävlingen kan du:
• Skriva om tävlingen på din blogg (skicka länk efteråt)
Följa mig på bloglovin' (Säg vilket nummer du fick)
• Kommentera mina andra inlägg
 

Loppisar, kakor och sex on fire.

 
 
 
Kings Of Leon – Sex On Fire
Femton kronor på loppis och jag fick två nya fina väskor, medan pappa mer undrar över lyckan i att hålla på att köpa gammal skit. Han tycker nog att det är bättre att slänga ut en femhundring för en läderväska. Jag älskar slitet läder. 
Jag har gjort riktiga 2hand fynd faktiskt. Visste inte det fören jag kom hem, hade köpt mig en läderjacka och jag tänkte väl inte mer på det. Det visade sig att det var för det första äkta läder och märkesjacka och värd runt 4000 kronor. Jag hade betalt fyrtio för den.
När jag kom tillbaka från loppisen hade mina kolakakor svalnat och stelnat så nu blir det frossadags för mig!
 
- Förresten kära läsare! -
Hade tänk att göra lite nya modekollage, är det något speciellt ni vill att jag ska matcha? Eller någon speciell outfit med speciella färger? 

You know that I could use somebody, someone like you.Igår hade jag en sådan supermegabra lördagskväll. Jag åt inte jordgubbar i någon fin park i stockholm med en drömpojke och jag dansade inte barfota över någon småländs äng med en kattunge i min famn.
Jag pratade, och pratade, och pratade men någon trevlig tysk, så för en trist lördagskväll i mitt liv kunde jag låtsas att jag var påväg hem från ett dansgolv i Berlin med en Minolta i min hand och tre överfulla filmer och att en trevlig tysk gick bredvid mig, och vi hade så himla mycket gemensamt. Alldeles för mycket gemensamt. 
Det bästa vi hade gemensamt var att vi var lyckliga. 
Sen gick vi hem och satte på Kings Of Leon – Come Around Sundown och började lyssna på den nerifrån så att vi lyssnade på The end sist.
Egentligen vad han inte bredvid mig. Bara massa hundra kilometer bort, och jag gick inte på några mörka gator i Berlin med plisserad kjol och en fin kamera. Jag låg bara i en gammal, 180cm lång Ikeasäng bland popcornsmulor och kvalster och kände mig extra lycklig.